ABBYY Business Kaart lezer 2.0

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 20.62 Incl. BTW: € 24.95

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

ABBYY Business Kaart lezer 2.0

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

ABBYY Business Card Reader 2.0 (for Windows)
ABBYY Business Card Reader 2.0 is ontworpen om uw productiviteit en de effectiviteit van uw zakelijke communicatie te verhogen. Scan probleemloos papieren visitekaartjes en converteer ze naar beheersbare en eenvoudig toegankelijke elektronische contactpersonen (in uw telefoon, laptop of PC/ en converteer ze naar uw eigen overzichtelijke adresboek van uw telefoon laptop of PC ). Deze handige toepassing bespaart u tijd en vervangt het handmatig overtypen van gegevens naar adresboeken. Het doorzoeken van stapels visitekaartjes, rolodexen en visitekaartjeshouders wordt verledentijd. Met een flatbedscanner kunt u 10 visitekaartjes tegelijkertijd scannen. De verkregen gegevens worden automatisch toegewezen aan de juiste velden in uw contactgegevensdatabase of contactbeheersysteem.


Automatische vastlegging van contactgegevens
op basis van ABBYY’s intelligente OCR (Optical Character Recognition)- en dataextractie-technologie scant en 'leest' ABBYY Business Card Reader de contactgegevens op papieren visitekaartjes met een nauwkeurigheid tot 99,8%¹. De verkregen gegevens worden automatisch toegewezen aan de juiste velden in een contactgegevensdatabase.


Flexibele export- en deelopties
Exporteer contactgegevens van papieren visitekaartjes rechtstreeks naar Microsoft® Outlook® of Salesforce®².
Sla de gegevens op als .csv-bestanden voor export naar Microsoft Excel® of in vCard-indeling voor de import van uw contactpersonen in Google®, Google Agenda™ of in uw smartphone of tablet.


Uitgebreide taalondersteuning
'Leest' en converteert visitekaartjes in 25 talen, waaronder Europese talen, maar ook Russisch, Chinees, Japans en Koreaans.


Detectie van dubbele contactpersonen
Bij de export van contactgegevens naar Outlook en Salesforce controleert ABBYY Business Card Reader automatisch op dubbele vermeldingen op basis van uw bestaande contactpersonen. Business Card Reader biedt u opties voor het beheer ervan; u kunt de bestaande contactpersoon bijwerken, vervangen door de nieuwe contactpersoon of beide behouden.


Scannen van meerdere visitekaartjes
U kunt 10 visitekaartjes tegelijkertijd scannen met een flatbedscanner. De toepassing splitst ze automatisch en creëert afzonderlijke contactpersoonvermeldingen.


Snel scannen 
Terwijl de gescande visitekaartjes herkend en verwerkt worden, kunt u doorgaan met het scannen van de volgende serie. U hoeft niet te wachten totdat het proces is afgerond.


Ondersteuning voor dubbelzijdig scannen
Via een scanner met een dubbelzijdige scanfunctie zult u geen waardevolle gegevens meer kwijtraken die staan vermeld op visitekaartjes met twee bedrukte zijden. De achterkant wordt gescand en opgeslagen als een afbeelding (zonder herkenning), samen met de nieuwe contactgegevens.


Compatibel met vrijwel alle scannermodellen 
Gebruik de scanner die u al hebt, u hoeft geen extra hardware aan te schaffen. ABBYY Business Card Reader werkt met alle TWAIN- of WIA-compatibele scanners, MFP-apparaten of visitekaartjesscanners, en verwerkt eveneens afbeeldingen op visitekaartjes die zijn genomen met een digitale camera of een camera van een mobiele telefoon.


¹ Volgens interne testen van ABBYY. Nauwkeurigheid en opmaakresultaten zijn afhankelijk van factoren als de kwaliteit van het document en de instellingen van de scanner.

² Als dataverificatie actief is op uw Salesforce.com Sales Cloud account is het opslaan van contactgegevens vanuit de toepassing wellicht niet mogelijk.