ABBYY FineReader 12 Corporate Edition

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 156.20 Incl. BTW: € 189.00

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

ABBYY FineReader 12 Corporate Edition

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

ABBYY FineReader 12 Corporate Edition
Het ideale product voor kleine en middelgrote bedrijven of individuele departementen die zoeken naar een kostenefficiënte OCR oplossing met werkgroep functionaliteit voor kleine, gecentraliseerde, bedrijfsnetwerken. Het biedt dezelfde functionaliteit als ABBYY FineReader 12 Professional Edition plus krachtige netwerkfuncties.
 
 
  • Beschikbaar als stand-alone en als Concurrent Use Licenties, Voor elke omgeving en elke grootte van organisatie is er een passende licentie vorm.
  • Staat PC installatie vanaf de server toe op verschillende werkstations en biedt ondersteuning voor netwerk scanner apparaten (MFP’s en Alles-in-1) en OCR in een netwerk.
  • Optioneel concurrent use licenties in een standaard pakket. Ideaal voor installatie op het netwerk als meerdere personen af-en-toe met Finereader moeten werken. Concurrent licenties kunnen worden aangeschaft in pakketten van 3 concurrent licenties
 
Hot Folder & Planning
ABBYY FineReader 12 Corporate Editie biedt ondersteuning voor planning en geautomatiseerde OCR bewerkingen in een standalone en netwerkomgeving. De Hot Folder & Planning functie staat u toe ‘watched folders’ (inclusief het in de gaten houden van inkomend e-mail verkeer) voor OCR in te stellen. Gebruikers in het netwerk kunnen simpelweg bestanden die bewerkt moeten worden in deze map zetten en FineReader zal deze automatisch deze bestanden verwerken en naar de ingestelde bestemmingsmap versturen. Documenten kunnen verstuurd worden vanaf scanners, MFP’s of vanuit een attachment van een e-mail in uw inbox. Bewerkingen kunnen ingesteld worden op onmiddelijk of belangrijke tijden als buiten werktijden om de productiviteit en bewerkingskracht te verhogen. Een eenvoudige wizard maakt het makkelijk folders en bewerkingsopties in te stellen. Voortgang van taken kunnen eenvoudig bekeken worden en gedetailleerde informatie over individuele taken kunnen worden opgeslagen in logbestanden.
 
 
Systeemvereisten
  • PC met 1GHz processor of hoger
  • Microsoft® Windows 10 / 8.1/8/7/Vista®/XP, Windows® Server 2012, 2008, 2003.
  • 1024 MB RAM, plus 512 MB RAM voor elke additionele processor core
  • 850 MB ruimte op de hard-disk voor normale installatie en 850 MB voor programma verrichtingen
  • Om te werken met Microsoft Word, Excel, Powerpoint en PDF’s zijn de daarbijbehorende programma’s vereist
  • TWAIN- of WIA-compitabele scanner, digitale camera, MFP’s of fax-modem (optioneel)