ABBYY PDF Transformer+

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 57.02 Incl. BTW: € 68.99

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

ABBYY PDF Transformer+

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

ABBYY PDF Transformer +
Uw essentiële PDF-software oplossing die u voorziet van alles wat je nodig hebt in uw dagelijks werk met PDF-bestanden - of u een PDF-document bewerkt of opmerkingen toevoegen, wachtwoordbeveiliging, bespreken met collega's, maakt u een PDF-bestand, converteren of wil lezen in een vriendelijke omgeving.


Openen en bekijken
De ABBYY PDF Transformer + software combineert intelligente technologie met een gebruiksvriendelijke interface en biedt praktische hulpmiddelen te openen, zoeken en werken met PDF-documenten van welke aard ook.

Beoordeling & opmerking
Deel en deel hetzelfde! De compatibiliteit van ABBYY PDF Transformer met elk PDF-type betekent dat alles wat u deelt of ontvangt eenvoudig kan worden bekeken, becommentarieerd of becommentarieerd. Met handige PDF-revisiehulpmiddelen kunt u gemakkelijk opmerkingen en notities toevoegen, tekst markeren en de discussiestatus toewijzen.

Bewerken en wijzigen
Moet u een typfout corrigeren, woorden invoegen of verwijderen in een PDF-bestand? U hoeft niet langer naar het bronbestand te zoeken om de wijzigingen aan te brengen. Met de ABBYY PDF Transformer + -software kunt u uw PDF-documenten snel bewerken en bewerken.

Maken en samenvoegen
Maak eenvoudig PDF-documenten of scan papieren documenten naar doorzoekbare PDF's. De bestanden die u maakt, kunnen met elk PDF-leesgereedschap worden bekeken en zien er op elk apparaat hetzelfde uit zoals u denkt. Met ABBYY PDF Transformer + kunt u ook ISO-standaardpdf's maken voor doorzoekbare documentarchieven met behulp van MRC-compressie om de bestandsgrootte te verkleinen.

Uitpakken en converteren
Bespaar tijd en moeite in uw dagelijkse werk door snel tekst en informatie te extraheren die "verzegeld" is in een PDF-bestand of papieren document. Om de inhoud van een document te hergebruiken, kunt u eenvoudig tekst, tabellen of afbeeldingen kopiëren van het en uittreksel of het hele PDF-document om te zetten met een enkele klik naar bewerkbare elektronische formaten, zoals. In Microsoft® Office en Apache OpenOfficeTM Writer.

Bescherm en deel
Om optimaal van uw investering in inhoud te kunnen profiteren, moet u deze efficiënt en veilig kunnen delen. Met ABBYY PDF Transformer + software kunt u zowel het optimaliseren van de grootte van PDF-documenten, alsmede een aantal opties die ongeoorloofd inzien, kopiëren of afdrukken te voorkomen.


Systeemvereisten
Microsoft® Windows® 7/8.1 en 10 / Vista® / XP
Microsoft Windows Server® 2012/2008/2008 R2 / 2003
32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor op 1 GHz of sneller
1024 MB RAM
800 MB vrije ruimte op de harde schijf voor de typische installatie van het programma en 800 MB vrije ruimte voor een optimale werking van het programma
Grafische kaart met een resolutie van 1024x768 of hoger
Internetverbinding om de software te activeren