Adobe Creative Suite CS6 Design Standard MAC Licentie voor altijd

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 1.695.00

Special Price Excl. BTW: € 1.314.05 Incl. BTW: € 1.590.00

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

Adobe Creative Suite CS6 Design Standard MAC Licentie voor altijd

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Adobe Creative Suite CS6 Design Standard MAC

Zowel geschikt als 32 en 64bits. 

Let op ! dit product is alleen engels talig!
De licentie is alleen geschikt voor 1 pc na activering!

Beschrijving van het product
Adobe Creative Suite 6 Design Standard biedt u buitengewoon snelle creativiteit met de nieuwe Mercury grafische engine in Adobe Photoshop® en het Mercury Performance System in Adobe Illustrator. Werk snel aan nieuwe ontwerpprojecten zoals videobewerking met Photoshop en iPad en andere tabletontwerpen met Adobe InDesign. Versnel terugkerende taken voor de afdrukproductie met tientallen tijdbesparende verbeteringen.

Bekijk de beste nieuwe functies van CS6 Design Standard
Werk erg snel aan complexe bestanden met de Adobe Mercury grafische engine in Photoshop * en Illustrator's Mercury Performance System. Bespaar tijd op vervelende productietaken met tientallen verbeteringen en gebruik InDesign om rijke eBooks of publicaties voor iPads en andere tablets te maken.

Ontdek wat je kunt doen
Ontvang uitstekende resultaten met de ultieme toolset voor het afdrukken van digitale ontwerpen en publicaties. Bewerk digitale afbeeldingen, maak vectorafbeeldingen en maak pagina's voor gedrukte publicaties, eBoeken en iPads.

Ontdek wat je al die tijd hebt gemist als je CS5 hebt gesprongen
We delen graag honderden nieuwe en verbeterde functies in Photoshop, Illustrator en InDesign die u kunnen helpen bij het maken en leveren van uw beste werk.

Snellere ontwerptaken in Photoshop
Verfijn de details snel met nieuwe hulpmiddelen. Tekststijlen toepassen, vectorlagen gebruiken om lijnen toe te passen en verlopen naar vectorobjecten, aangepaste en gestippelde lijnen maken, snel naar lagen zoeken en meer.

Overlay afbeeldingen in Illustrator
Converteer rasterafbeeldingen naar bewerkbare vectoren met een geheel nieuwe beeldoverlay-engine. Ontvang strakke lijnen, nauwkeurige aanpassingen en betrouwbare resultaten zonder complexe bedieningselementen.

Alternatieve lay-out in InDesign
Creëer en ontwerp in hetzelfde document terwijl u de controle houdt. Verschillende lay-outs die inhoud op de pagina plaatsen en tekst synchroniseren voor andere formaten, posities of pagina-apparaten.

Videobewerking in Photoshop
Bewerk video's in Photoshop en voeg ze toe aan uw digitale publicatieprojecten. Combineer snel videoclips en stilstaande beelden met overgangen, geluid en effecten zoals pannen en zoomen.

Verbeterde autocorrecties in Photoshop
Verbeter uw afbeeldingen met de verbeterde automatische optie voor curven, niveaus en helderheid / contrast. De ingebouwde intelligentie van duizenden met de hand bewerkte afbeeldingen is een beter startpunt voor het maken van aanpassingen.

Past zich slim aan aan het tekstblok in InDesign
Gebruik eenvoudige instellingen om uw vakjes te definiëren zodat ze worden uitgevouwen wanneer tekst wordt toegevoegd. Laat uw kaders automatisch groeien en krimpen voor kopteksten, uitleg of andere variabele inhoud.

Vul contentretentie in in Photoshop
Verwijder alle gewenste afbeeldingsdetails of objecten en zie hoe het opvullen van de lege ruimte bijna wonderbaarlijk wordt ingevuld door de invulfunctie met inhoud. Lijn de verlichting, kleurtoon en ruis uit, zodat de verwijderde inhoud nooit in de afbeelding is geweest.

inhoud

- Photoshop® CS6
- Illustrator® CS6
- InDesign® CS6
- Acrobat® X Pro
- CS6-brug
- Media Encoder CS6
- Systeemvereisten

Intel-multicore-processor met 64-bits ondersteuning


- Mac OS X 10.6.8 of 10.7
- 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
- 7 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor installatie; extra vrije ruimte vereist tijdens installatie (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of verwijderbare flash-opslagapparaten)
- Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (aanbevolen 1280 x 800) met 16-bits kleuren en 256 MB VRAM-geheugen
- Geschikt voor OpenGL 2.0-systeem
- Dvd-rom-station compatibel met tweelaagse dvd's
- Adobe Flash Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.

Deze software werkt niet zonder activering. Een breedbandinternetverbinding en registratie zijn vereist voor softwareactivering, abonnementsvalidatie en toegang tot online services. Telefonische activering is niet beschikbaar.