BullGuard AntiVirus 1-PC 1 jaar

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 22.31 Incl. BTW: € 27.00

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

BullGuard AntiVirus 1-PC 1 jaar

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

BullGuard Antivirus
Krachtige en uitgebreide beveiligingssoftware.


Gebruiksvriendelijk.. Simpel, elegant en moeiteloos.
Snel te installeren en gemakkelijk te beheren. Dankzij de intuïtieve interface kunt u BullGuard Antivirus eenvoudig aanpassen aan uw wensen, of het nu gaat om het instellen van het spamfilter, het uitvoeren van scans of het aanpassen van beveiligingsniveaus.

Antivirus.. Geef virussen geen kans.
Volgens onafhankelijke laboratoria is BullGuard Antivirus de beste oplossing. Dat komt door onze combinatie van traditionele detectie op basis van definities met de toonaangevende Behavioural Detection. Samengevat: u krijgt meerdere defensielagen die alle bekende en onbekende virussen tegenhouden voordat ze uw computer kunnen infecteren.

Spamfilter.. Nooit meer last van spam.
Voorkom dat ongewenste en irritante e-mails in uw Postvak IN belanden en blokkeer ze met het spamfilter van BullGuard. U hoeft zich niet meer te ergeren aan nutteloze berichten en u bent bovendien beschermd tegen phishing-pogingen.

Veilig browsen.. Brengt licht in de duisternis.
Op websites ligt vaak schadelijke code op de loer. Als u zomaar op een link klikt, kan uw pc worden geïnfecteerd of kunnen gegevens worden gestolen. Safe Browsing van BullGuard waarschuwt voor verborgen gevaar dat zich verschuilt op websites. Zo bent u altijd beschermd.

Uitstekende systeemprestaties.. Geen last van vertraging.
Veel antivirusprogramma's maken een computer trager. BullGuard Antivirus is zo ontworpen dat uw computer altijd uitstekende prestaties levert. Of u nu bezig bent met coderen, ontwerpen of spelen, uw computer blijft gewoon werken zoals u het gewend bent.

Support. Dag en nacht gratis.
We staan klaar om u via live chat of per e-mail te helpen bij alle mogelijke beveiligingsproblemen. Deze service is op elk moment beschikbaar, dag en nacht. En als dat voor u makkelijker is, kunt u ook kiezen voor online ondersteuning op afstand.


Systeemvereisten

  • Besturingssysteem: Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista of Windows XP (minimaal SP2)
  • Geheugen: 1 GB RAM-geheugen
  • Hardeschijfruimte: 850 MB