14 dagen bedenktermijn
U kunt een product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. 
Het product dient dan wel compleet te zijn en in oorspronkelijke verpakking te zitten (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of incompleet zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Tenzij het een consumenten aankoop op afstand betreft, dan zal er in dit geval een bedrag gerekend worden dat benodigd is voor de afprijzing.
Deze 14 dagen bedenktermijn geldt uitsluitend voor consumenten. Eventuele kosten en het risico van het retourzenden zijn voor uw rekening. Indien het product beschadigd of incompleet is kan er mogelijk een schadevergoeding in rekening worden gebracht.

De verzendkosten die u aan ons heeft betaald krijgt u na retourzending weer terug. Tenzij de initiële aanschaf uit meerdere producten bestond en u maar één product retourneert.

U ontvangt het aankoopbedrag, omdat er alleen digitaal wordt geleverd zijn er geen verzendkosten & retourkosten verbonden als u het product wilt retourneren, uiterlijk binnen 14 dagen (vanaf moment dat de annulering bij ons bekend is) terug op uw rekening.

Uitzonderingen bij retourneren of ruilen

Een aantal producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden:


  • Geopende, geïnstalleerde of geregistreerde softwareFormulier voor herroeping
 

Download hier