Magix Fotostory Deluxe

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 49.58 Incl. BTW: € 59.99

Snel overzicht

Magix Fotostory Deluxe

Magix Fotostory Deluxe

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Magix Fotostory Deluxe
Met Fotostory Deluxe (de opvolger van Foto's op CD & DVD deluxe) maken zelfs beginners zonder kennis vooraf bewegende fotoverhalen: meer dan 300 filmrijpe special effects, animatiesjablonen en honderden songs & sounds garanderen veel plezier bij het bekijken van elke slideshow.
 
8 sporen ter beschikking
Grote verhalen hebben veel ruimte nodig. Daarom biedt Fotostory Deluxe u nu maar liefst 8 multimediasporen om met foto's, video's en muziek fantastische slideshows te maken.
 
Fotostory-assistent
Open het doek voor uw verhalen: de nieuwe Fotostory-assistent zet uw foto's automatisch om in bewegende foto's – met vele geanimeerde sjablonen voor verjaardagen, bruiloften etc.
 
Groot archief met nummers & geluiden
Met meer dan 50 nieuwe muziekstukken en 500 effecten, bevat Fotostory Deluxe nu meer dan 850 professionele geluiden & nummers om snel het geluid te kunnen bewerken van uw slideshow.
 
Automatische volume-aanpassing
Heeft de muziek van uw slideshow niet steeds hetzelfde volume? Fotostory Deluxe past automatisch het volume van de muziek aan en zorgt ervoor dat het volume op een gelijk niveau komt. Afgelopen met te hard of te zacht!
 
Verbeterde bediening
Media kunnen eenvoudiger worden geknipt, ingevoegd of verschoven – alle wijzigingen worden automatisch voor alle MAGIX muismodi doorgevoerd.
 
 
Minimale systeemeisen
  • Microsoft Windows 7 | 8 | 8.1
  • Processor: 2 Ghz
  • Werkgeheugen: 2 GB
  • Grafische kaart: intern, minimaal 1024x768 resolutie
  • Vrije schijfruimte: 2 GB voor de programma-installatie
  • Internetverbinding: voor de activering, validatie en voor afzonderlijke programmafuncties vereist. Het programma kan ook offline worden gebruikt. Let er op dat de software minimaal een keer per maand ter validatie van uw licentie een internetverbinding nodig heeft.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.