Magix Music Maker 'Hip Hop Edition 4'

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 35.00

Special Price Excl. BTW: € 20.61 Incl. BTW: € 24.94

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

Magix Music Maker 'Hip Hop Edition 4'

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Magix Music Maker 'Hip Hop Edition 4'
Magix Music Maker Hip Hop Edition 4 biedt al het nodige voor het maken van eigen hiphop-producties! Met meer dan 1.000 gloednieuwe geluiden, loops en audio-effecten wordt de pc een virtuele geluidsstudio met opnamefunctie en mengtafel. Geheel zonder kennis vooraf ontstaan reeds vanaf de eerste minuut beats en tracks – met alles wat daarbij hoort!

NIEUW! Actueel geluidenarchief
Het gloednieuwe geluidenarchief biedt meer dan 1.000 eersteklas sounds & loops. Hier vindt iedereen de passende stijl - van east-coast samples und G-funk breaks, tot gangsta style of mooie RnB-melodieën. Alle loops en sounds kunnen gemakkelijk worden gecombineerd tot complete eigen tracks. Daarbij past het programma het tempo automatisch aan – zo blijft alles altijd in de maat.

NIEUW! Song Maker 2
Met MAGIX Music Maker Hip Hop Edition 4 van de voordelen van de nieuwe Song Maker 2 profiteren. Snel en gemakkelijk tracks om te oefenen of te jammen maken. Gewoon een stijl selecteren, lengte en tempo van een nummer bepalen en prompt verschijnen er nieuwe nummers!

NIEUW! Nummers delen op Facebook® & Twitter™, dankzij upload naar SoundCloud®
Op internet is muziek een van de belangrijkste thema's, want nergens laat muziek zich zo makkelijk verspreiden als op internet. Met de nieuwe SoundCloud-upload is het mogelijk de eigen songs online te plaatsen en deze aan vrienden te laten zien op Facebook, Twitter™.

TOP! BeatBox 2
De drummachine BeatBox 2 is het ideale gereedschap voor het maken van eigen beats. Grooves vol dynamiek, talloze mogelijkheden voor het maken van klanken, hoogwaardige effecten en nog veel meer. Het bekende stappenprincipe van de BeatBox 2 is leuk en levert snel overtuigende resultaten - zowel beginners als professionals kunnen hiermee gemakkelijk complexe beats bouwen!

TOP! Vintage Effects Suite
Met MAGIX Music Maker Hip Hop Edition 4 echte vintage-effecten inzetten, en zo nog meer mogelijkheden gebruiken voor eigen sounds! Zo krijgt elk nummer een geheel eigen smaak: of het er nou om gaat instrumenten te benadrukken, zang aan te passen of synthesizersstukken te bewerken, dankzij de vele professionele effectsjablonen wordt de inzet van de Vintage Effects Suite kinderspel.


Systeemeisen

  • Pc met Intel® Pentium® of AMD® Athlon® processor vanaf 1 GHz.
  • Min. 512 MB werkgeheugen (1 GB aanbevolen).
  • Harde schijf met minimaal 2 GB vrije ruimte.
  • Grafische kaart met min. 4 MB RAM, en min. 1024x768 resolutie.
  • 16 bit geluidskaart.
  • Microsoft® Windows® XP / Vista® / 7/8/8.1/10 (32/64bit).