Magix Video Deluxe Plus

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 70.24 Incl. BTW: € 84.99

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

Magix Video Deluxe Plus

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Magix Video Deluxe Plus
De Plus-versie biedt meer: meer sporen, meer functies en nog meer sjablonen. Maak videoprojecten zoals u ze zich voorstelt. Videomontage op het frame nauwkeurig, op maximaal 99 sporen, volledige 64-bit-ondersteuning en 4K-proxy-montage laten beginners en gevorderen werken in studiokwaliteit.
 
De nieuwe gebruikersinterface
Vooruitstrevend design voor vooruitstrevende videobewerking: de nieuwe interface is beter te bedienen en te overzien – op alle monitoren.
 
Native 64-bit-programma
Videobewerking op volle kracht: dankzij de nieuwe 64-bit-ondersteuning benut Video deluxe het volledige potentieel van processor en werkgeheugen.
 
NewBlue Titler Pro EX
Met NewBlue Titler EX maakt u dynamische titels, infobalken en indrukwekkende aftitelingen à la Hollywood, nu direct in Video deluxe Plus.
 
Fisheye-vervorming corrigeren
Met Video deluxe Plus corrigeert u automatisch alle optische vertekeningen van uw video’s en foto’s – voor elke actioncam en videocamera.
 
Multicam-editing voor 4 camera’s
Bewerk live maximaal 4 camera-instellingen tegelijk. Alle opnamen worden automatisch gesynchroniseerd aan de hand van hun audiosporen.
 
De nieuwe filmassistent
De geanimeerde sjablonen van de nieuwe filmassistent geven uw opnamen een filmwaardige bioscooplook – ideaal voor verjaardag, huwelijk en nog veel meer.
 
Geoptimaliseerde objectbewerking
Filmobjecten kunnen nu nog makkelijker geknipt, ingevoegd en verschoven worden. Alle wijzigingen worden automatisch in alle MAGIX muismodi herkend.
 
 
Minimale systeemeisen
  • Microsoft Windows 7 | 8 | 8.1 l 10.
  • Processor: 2 Ghz
  • Werkgeheugen: 2 GB
  • Grafische kaart: geïntegreerd, minimaal 1024x768 resolutie
  • Vrije schijfruimte: 2 GB voor de programma-installatie
  • Internetverbinding: vereist voor activering, validatie en voor afzonderlijke programmafuncties. Het programma kan ook offline worden gebruikt. Let er op dat de software minimaal een keer per maand ter validatie van uw licentie een internetverbinding nodig heeft.