Magix Video Deluxe Premium

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 95.04 Incl. BTW: € 115.00

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

Magix Video Deluxe Premium

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Magix Video Deluxe Premium
De Premium-versie biedt gevorderde gebruikers alle functies, nieuwtjes en extra een uniek pakket met 3 exclusieve programma’s van Red Giant en digieffects. Waardeer uw film op met hoogwaardige special effects, zoals lichteffecten met Chromatic Glow, lichtreflecties met Knoll Light Factory of een retro-filmlook met Retrograde.
 
Red Giant Retrograde
Geef uw video’s de retrolook van een echte 8- of 16mm-film!! Kies uit vele aanpasbare presets – gemaakt op basis van originele Kodak-filmscans!
 
Red Giant Chromatic Glow
Of het nu bij afzonderlijke teksten is of bij hele vlakken: kleurige lichtaccenten maken van elke video iets bijzonders! Stralende video’s en toeschouwers gegarandeerd.
 
Red Giant Knoll Light Factory
Hollywood’s nummer een op het gebied van lichtreflecties nu exclusief in Video deluxe. Alle presets zijn persoonlijk ontworpen door John Knoll, ILM Visual Effects Supervisor.
 
Vernieuwde gebruikersinterface
Premium-videomontage kan niet zonder premium-design: de interface van Video deluxe is volledig herzien om aan de hoge eisen van onze klanten tegemoet te komen.
 
Native 64-bit-ondersteuning
Premium-videobewerking op volle kracht: dankzij 64-bit-programmering benut Video deluxe Premium het volledige potentieel van processor en werkgeheugen.
 
Titler plug-in
Met NewBlue Titler EX maakt u dynamische titels, infobalken en indrukwekkende aftitelingen à la Hollywood, nu direct in Video deluxe 2015 Premium.
 
Automatische fisheye-correctie
Met Video deluxe 2015 Premium corrigeert u alle optische vertekeningen van uw video’s en foto’s – volautomatisch en voor elke action- en videocamera.
 
Multicam-editing: voor 4 camera’s
Bewerk in Video deluxe 2015 Premium opnamen van maximaal vier camera’s tegelijk. Alle video’s worden automatisch aan de hand van hun geluidssporen gesynchroniseerd.
 
Praktische filmassistent
Haal het doek op voor uw video’s: de filmassistent geeft uw opnamen een bioscoopwaardige filmlook – geanimeerde sjablonen voor verjaardagen, bruiloften en nog veel meer.
 
* Let op dit product werkt alleen op 64-bits systemen.
 
 
Minimale systeemeisen
  • Microsoft Windows 7 | 8 | 8.1 l 10
  • 64-bit systemen
  • Processor: Dual Core processor met 2,4 GHz
  • Werkgeheugen: 1 GB
  • Grafische kaart: geïntegreerd, minimaal 1024x768 resolutie
  • Vrije schijfruimte: 2 GB voor de programma-installatie
  • Internetverbinding: vereist voor activering, validatie en voor afzonderlijke programmafuncties. Het programma kan ook offline worden gebruikt. Let er op dat de software minimaal een keer per maand ter validatie van uw licentie een internetverbinding nodig heeft.