Magix Video Easy 5.0

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 41.31 Incl. BTW: € 49.99

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

Magix Video Easy 5.0

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Magix Video Easy 5.0
Zo gemakkelijk was videomontage nog nooit! MAGIX Video easy HD is het ideale instapprogramma voor het hele gezin. Ook zonder kennis vooraf maakt u in een paar minuten adembenemende video's. Zowel met de muis als met een touchscreen: dankzij de nieuwe programma-interface met extra grote knoppen en regelaars lukken uw video's meteen. Zonder moeite maakt u van uw opnamen van familiefeesten, vakantiereizen en evenementen onderhoudende dvd's of Blu-ray Discs voor familie, vrienden en bekenden.


Filmen & importeren
Lees zonder problemen video's en foto's in van alle gangbare beeldbronnen. Behoud het overzicht: zowel bij camcorders als smartphones biedt de geïntegreerde Aansluit- en introductieassistent een comfortabel overzicht over uw media, wat de beeldselectie nog eenvoudiger maakt.

Optimaliseren & vormgeven
Blaas uw opnamen nieuw leven in: optimaliseer volautomatisch video- en geluidsopnamen, snijd uw video's op de juiste lengte en verwijder misplaatste scènes. Geef uw video's vorm met eigen teksten en verbazingwekkende effecten.

Uitvoeren & presenteren
Bekijk de video's die u gemaakt heeft direct op de computer of brand eigen dvd's en Blu-ray Discs met artistiek geanimeerde menu's voor de tv. Verras vrienden en familie ook via het internet en publiceer uw video's op platforms zoals YouTube of Facebook

Veel nieuwe menusjablonen voor dvd's en Blu-ray Discs
MAGIX Video easy HD biedt nu nog meer creatieve menusjablonen voor uw dvd's en Blu-ray Discs! Verras uw kijkers met individuele menu's: ideaal voor een verjaardag, een huwelijk of levendige vakantievideo's. Volg bijvoorbeeld de ontwikkeling van uw kind in de eerste jaren en brand meer video's tegelijk op een disk!

Hoogwaardige intro- & outro-animaties voor uw video's
Waardeer uw video's op met de nieuwe thema-georiënteerde intro- en outro-animaties! Tal van hoogwaardige sjablonen met uitstekende beeldkwaliteit en veel details verlenen uw opnamen een professioneel aanzien en bieden voor de meeste gelegenheden een passend kader.


Minimale systeemeisen

  • Processor: 2,0 GHz en beter.
  • Werkgeheugen: 1 GB.
  • Grafische kaart: Onboard-grafische kaart met een beeldschermresolutie van min. 1024 x 768.
  • Geluidskaart: interne geluidskaart.
  • Schijfruimte: 1 GB vrij voor de programma-installatie.
  • Microsoft Windows XP | Vista | 7 | 8/10 (32-bit en 64-bit).