Magix Web Designer 10 Classic

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 150.00

Special Price Excl. BTW: € 34.69 Incl. BTW: € 41.98

Snel overzicht

Magix Web Designer 10 Classic

Magix Web Designer 10 Classic

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Magix Web Designer 10 Classic
Met Magix Web Designer 10 maakt u in slechts een paar stappen een website. Start direct met een van de vele aanpasbare websitesjablonen (inclusief alle subpagina's, afbeeldingen en menu's). Zo maakt u eigen websites geheel zonder programmeerkennis! Integreer foto's, video's en andere multimedia-inhoud met een druk op de knop in uw website. Dat kan voor hobby of familie zijn, maar ook voor een vereniging, school, studie, presentatie of beroep. Van de vormgeving tot aan de publicatie, alles vindt u in dit ene programma!
 
Kant-en-klare websites die u aan kunt passen
In elk sjabloon bevinden zich alle elementen die u voor uw website nodig hebt: zowel navigatie als afbeeldingen en verschillende kleurschema’s. Alle delen van dit sjabloon kunt u bewerken, wissen of verwisselen.
 
Nieuwe catalogus voor grafische elementen
Met Magix Web Designer 10 kunt u in de nu nog overzichtelijkere onlinecatalogus naar inhoud of ontwerpen voor uw website zoeken.
 
Briljante HD-video’s integreren
Integreer video’s in hoge resolutie in uw website om uw bezoekers met fantastische clips te verrassen. Voor het integreren van video’s gebruikt Magix Web Designer 10 de laatste HTML5-technologie. Zo kunnen uw video’s nu ook zonder problemen op apparaten worden weergegeven die geen Flash ondersteunen, zoals Apple iPhone, iPad etc.
 
Grafische vormgeving met Smart Shapes
Bijzondere vormen, zoals tekstballonnen of pijlen, kunnen nu net als clipart naar het tekenveld worden gesleept. Deze zijn echter in tegenstelling tot de kant-en-klare designelementen heel eenvoudig aan te passen door ze aan bepaalde vaste punten te manipuleren. Zo kunt u de lengte, vorm en hoek van afzonderlijke delen van de vorm heel intuïtief aanpassen.
 
Wachtwoordbeveiliging voor uw website
Bescherm uw complete website met een wachtwoord en bepaal zo wie toegang heeft tot de inhoud. Zo kunt u met vrienden en bekenden iets delen wat niet direct voor de hele wereld te zien hoeft te zijn. Dit kan eenvoudig als u uw website naar MAGIX Online World uploadt.
 
Direct publiceren met de meegeleverde webspace
Publiceer uw website eenvoudig met MAGIX-webhosting. Naast Magix Web Designer 10 ontvangt u 500 MB webspace en een MAGIX internetadres (http://uwnaam.magix.net). Dat is meer dan voldoende voor de eerste website. U kunt uw werk direct online op internet bekijken – zonder extra kosten.
 
 
Minimale systeemeisen
  • Microsoft Windows XP | Vista | 7 | 8 | 8.1
  • Processor: Intel Celeron of AMD Sempron vanaf 700 Mhz
  • Werkgeheugen: 512 MB
  • Grafische kaart: ingebouwde grafische kaart met een beeldschermresolutie van minstens 1024x600px
  • Schijfruimte: 300 MB vrije schijfruimte voor de programma-installatie
  • Internetverbinding: voor de activering en validatie vereist. De software kan ook offline worden gebruikt. Let er op dat de software minimaal een keer per maand ter validatie van uw licentie een internetverbinding nodig heeft.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.