Magix Web Designer 10 Premium

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 69.41 Incl. BTW: € 83.99

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

Magix Web Designer 10 Premium

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Magix Web Designer 10 Premium
De krachtige oplossing om probleemloos hoogwaardige websites te maken – geheel zonder programmeerkennis. Dit programma biedt maximale vrijheid bij de vormgeving en een omvangrijk pakket professionele functies. Geef uw webpresentie vorm op basis van nieuwe, hoogwaardige websitesjablonen of bouw uw website zelf van de grond af met behulp van de vele ontwerpgereedschappen. De voltooide website kunt u dan direct vanuit het programma met slechts een klik uploaden naar iedere FTP-hostingpartner of direct naar MAGIX Online World.
 
Kant-en-klare, aanpasbare websites
In elk websitesjabloon bevinden zich alle elementen die u voor uw website nodig heeft: navigatie, afbeeldingen en foto’s. En alles kan individueel aangepast worden – voor websites die net zo uniek zijn als uzelf!
 
Websitesjablonen voor specifieke branches
Naast de standaardsjablonen krijgt u ook websitesjablonen speciaal voor bepaalde branches, zoals onroerend goed of een café.
 
Nieuwe catalogus voor grafische elementen
Er is een nieuwe catalogus voor sjablonen en grafische elementen. Met Magix Web Designer 10 Premium kunt u in de nu nog comfortabelere onlinecatalogus naar inhoud of ontwerpen voor uw website zoeken.
 
Uw website op alle apparaten
Optimaliseer het uiterlijk van uw website voor verschillende apparaten en displays. Magix Web Designer 10 Premium biedt u de mogelijkheid voor verschillende uitvoerapparaten verschillende designs te specificeren. Deze worden dan automatisch weergegeven zodra iemand met het betreffende apparaat uw website bezoekt.
 
Extra lange website
Volg de nieuwe trend in webdesign: geef de hele website vorm als slechts één lange pagina. U kunt daarbij kiezen hoe uw bezoekers uw website ervaren: ofwel gewoon met scrollen, met behulp van een kleine navigatiehulp of als pagina waarin ze kunnen doorklikken.
 
Nieuwe pagina-overgangen
Nu kunt u ook nieuwe en verbeterde pagina-overgangen in uw website invoegen. Zelfs 3D-effecten zijn mogelijk. Websites kunnen zo een veel spannendere vormgeving krijgen. Maar ook voor dynamische presentaties zijn deze effecten uitstekend geschikt.
 
Panorama-websites
Wilt u een website die anders is dan anders? Maak dan eens website die horizontaal gescrold kan worden! Maak bijvoorbeeld een fotowebsite die lijkt op een bezoek aan een galerie of presenteer uw tekeningen als een rondgang door een museum.
 
 
Minimale systeemeisen
  • Microsoft Windows XP | Vista | 7 | 8 | 8.1/10
  • Processor: Intel Celeron of AMD Sempron vanaf 700 Mhz
  • Werkgeheugen: 512 MB
  • Grafische kaart: ingebouwde grafische kaart met een beeldschermresolutie van minstens 1024x600px
  • Schijfruimte: 300 MB vrije schijfruimte voor de programma-installatie
  • Internetverbinding: voor de activering en validatie vereist. De software kan ook offline worden gebruikt. Let er op dat de software minimaal een keer per maand ter validatie van uw licentie een internetverbinding nodig heeft.