Windows 7 ultimate 32/64bits | Download + Legitieme Microsoft Licentie Code

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 49.99

Special Price Excl. BTW: € 16.43 Incl. BTW: € 19.88

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

Windows 7 ultimate 32/64bits | Download + Legitieme Microsoft Licentie Code

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Mega Deal !  

Wij hanteren de laagste prijs garantie voor dit product ( nergens anders goedkoper ) 

 

 Microsoft Windows 7 Ultimate (Multi languages) - Deze licentie is geschikt voor 32 én 64 bit systemen.

Microsoft Windows 7 is de meest geavanceerde versie van Windows 7. Met het besturingssysteem worden vooral kleine bedrijven en professionele gebruikers optimaal bediend. Niet alleen is er optisch veel verbeterd binnen Windows 7 Ultimate. Ook in de gebruikersinterface en voor de professionele behoeften zijn er talloze verbeterpunten doorgevoerd. Uiteraard zijn er ook tal van basisprogramma’s aanwezig binnen Windows 7 Ultimate.

Duidelijke gebruikersinterface en geoptimaliseerde prestaties

Het besturingssysteem Windows 7 Ultimate biedt u een nieuwe en gebruiksvriendelijke interface aan. Deze interface bevat verschillende visuele verbeteringen, die zowel in de toepassingen als in het besturingssysteem zelf zijn verwerkt. Een voorbeeld hiervan is de verwijderde zijbalk die nog wel aanwezig was in de vorige versie Windows Vista. Widgets kunnen in Windows 7 Ultimate worden geplaatst op het gehele bureaublad. Hierdoor kunt u een persoonlijke werkplaats creëren, waarbij belangrijke programma’s en functies een logische indeling hebben. Daarnaast zijn basisprogramma’s zoals Paint en Wordpad uitgerust met een nieuwe Ribbon-werkbalk.

Technische verbeteringen in Windows 7 Ultimate, zoals de verbetering van het beheer van externe apparaten en de introductie van DirectX 11, zorgen voor een krachtig besturingssysteem. Laatstgenoemde toevoeging is verantwoordelijk voor de optimalisatie van grafische processen. Dit komt de snelheid ten goede en verbetert de visuele kwaliteit aanzienlijk. Ook ondersteunt Microsoft Windows & Ultimate alternatieve invoerapparaten zoals tablets en multi-touch apparatuur. Daarmee is het mogelijk om in Windows 7 Ultimate met meerdere vingers tegelijk te werken binnen bepaalde programma’s. Ondanks al deze verbeterpunten zijn de systeemvereisten van Windows 7 Ultimate lager dan van zijn voorganger Windows Vista.

De belangrijkste innovaties van Windows 7 Ultimate

Een optisch én technisch geoptimaliseerd besturingssysteem zoals Windows 7 Ultimate bevat natuurlijk talloze nieuwe functies en programma’s. Door deze applicaties zorgt Windows 7 Ultimate voor ideale werkomstandigheden op uw computer:

  • Beter en eenvoudiger externe apparaten beheren.
  • Verbeterde probleemdetectie en rapportering.
  • Bibliotheken: Belangrijke documenten zijn duidelijk zichtbaar in explorer.
  • Nieuw beveiligingscentrum: Controleer eenvoudig de firewall en virusscanner.
  • Spraakbesturing biedt ondersteuning aan gebruikers met beperkte mogelijkheden.
  • Snellere toegang tot gegevens en programma’s.
  • Location Aware Printing
  • Remote Desktop Host

Geavanceerde functies van Windows 7 Ultimate

Overbodige functies zijn voor de optimalisatie van Windows 7 Ultimate verwijderd. Nieuwe functies en programma’s die gericht zijn op de professionele gebruiker zijn speciaal toegevoegd in Windows 7 Ultimate. Deze omvatten ondersteuning voor Windows Server domeinen en XP-modus, waarmee oudere programma’s kunnen worden geïnstalleerd en gebruikt. Bovendien kunnen bestanden uitstekend worden beveiligd dankzij het encryptieprogramma BitLocker. Verder kan de systeemtaal van Windows 7 Ultimate ieder moment worden gewijzigd.

Windows 7 Ultimate: veiligheid en privacy

Op het gebied van veiligheid is Windows 7 Ultimate verbeterd op alle aspecten. Zo biedt het besturingssysteem biometrische authenticatie aan. Met behulp van deze nieuwe functie kunt u inloggen met uw vingerafdruk of rechten van gebruikers aanpassen. Microsoft Windows 7 Ultimate werkt verder met een zogenaamde “white list”. Hiermee is het mogelijk om systeemprogramma’s waarvoor geen verdere bevestiging nodig is te starten. Op de “blacklist” kunnen juist applicaties worden gezet waarvoor wel en bevestiging nodig is voordat deze worden opgestart. Zo kunnen systeembeheerders eenvoudig controle houden over (kritische) applicaties binnen Windows 7 Ultimate.

 

 

 

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.