Windows Server 2012 Essentials 64BIT Download versie Nederlands

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 537.19 Incl. BTW: € 650.00

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

Windows Server 2012  Essentials 64BIT Download versie Nederlands

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials - Productbeschrijving
Windows Server 2012 R2 Essentials is de ideale serveroplossing voor kleine bedrijven. Concentreer u op uw zakelijke kernactiviteiten, in overeenstemming met de complexe IT-infrastructuurinnovaties. 2012-server R2 Essentials biedt alle functies om het beste netwerk in het bedrijf te bouwen en te bedienen. Een goed gestructureerde en intuïtieve gebruikersinterface zorgt voor een snelle oriëntatie binnen het programma. Windows Server 2012 R2 Essentials biedt toegang tot gebruikers van 25 of 50 eenheden. Gebruikerslicenties voor extra gebruikerstoegang zijn niet vereist. U kunt later upgraden naar Windows Server-versies.

Belangrijkste kenmerken Essentials Windows Server R2 2012

- Geïntegreerde cloudservices voor de bestanden van uw bedrijf en voor delen.
- Maak een back-up van clientbeveiliging op de centrale computer, automatisch of op aanvraag.
- Mijn app-server voor Windows en Windows Phone biedt toegang van buitenaf tot de beheertools en -gegevens.
- Kan op een fysieke server of virtuele machine worden geïnstalleerd.
- Implementatie-opties geoptimaliseerd door de connector.
- Integratie van gebruikersbeheer voor Office 365 en Microsoft Azure.

Cloud Computing-oplossingen en Remote Access

Met behulp van cloudservices van Windows Server 2012 R2 Essentials hebt u overal toegang tot uw gegevens. Een flexibele workflow voor werknemers en veilige toegang tot alle gegevens en zakelijke aanvragen. Geef jezelf een effectieve baan met een internetverbinding en een webbrowser. Met de integratie van Office 365 in Windows Server 2012 R2 Essentials, kunt u gebruikers- en gebruikersaccounts per e-mail maken.

U kunt ook beheerstaken beheren met Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials op afstand. Mijn App-server voor Windows en Windows Phone geeft u zelfs op afstand toegang tot het systeem vanaf elk apparaat en elke locatie. Met Remote Access kunt u uw werk eenvoudig vanaf uw laptop, tablet of smartphone maken en voltooien en hebt u met uw webbrowser volledige toegang tot bestanden, mappen en clientcomputers.

Gegevensbescherming met Windows Server 2012 R2 Essentials

Bescherm uw gegevens tegen verlies of misbruik. Windows Server R2 Essentials 2012 met bestandsgeschiedenis, biedt de mogelijkheid om een back-up te maken op gebruiker en niet op apparaat. Als een pc beschadigd is, kunnen alle bestanden van individuele gebruikers eenvoudig op uw nieuwe pc worden hersteld. 2012 R2 Essentials-server, op aanvraag, automatische back-ups van uw clientcomputer, het centrale serversysteem, voorkomt gegevensverlies.

Eenvoudige virtualisatie

Met Windows Server 2012 R2 Essentials beschikt u over het Hyper-V-virtualisatieplatform. De systeemserver kan op een enkele fysieke server of als een virtuele machine worden geïnstalleerd. Hiermee kunt u beslissen hoe u Windows Server 2012 R2 Essentials in uw onderneming implementeert. 2012-server R2 Essentials bespaart u tijd, minimaliseert kosten en moeite en optimaliseert uw computergebruik.