MS Windows Server 2012 R2 Standard 64BIT Download Link + Licentie ENGELS- 2CPU/2VM

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 862.00

Special Price Excl. BTW: € 537.19 Incl. BTW: € 650.00

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via e-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

MS Windows Server 2012 R2 Standard 64BIT Download Link + Licentie  ENGELS- 2CPU/2VM

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

MS Windows Server 2012 R2 Standard 64BIT ENGELS - 2CPU/2VM
Lange productnaam Microsoft Windows Server 2012 Standard 64-bit:
Windows Server 2012 Standard, 64-bit, Download, 1pk, DSP OEI, 2CPU/2VM, EN
Marketingtekst Microsoft Windows Server 2012 Standard 64-bit:
Bij het bouwen van een private cloud, aanbieden van cloud-services, of het veilig koppelen aan clouds, is de boodschap helder: organisaties willen een consistente en geïntegreerde benadering die hen helpt fundamentele zakelijke en IT-uitdagingen op te lossen. Organisaties willen ook profiteren van nieuwe applicaties en services die in eigen en in public cloud-omgevingen kunnen worden ingezet. De cloud optimaliseert uw IT-infrastructuur met de volgende release van Windows Server onder de codenaam "Windows Server 2012".

Windows Server 2012 brengt de ervaring van het bouwen en werken met public clouds over op het leveren van het meest dynamische, beschikbare en kosteneffectieve serverplatform voor de private cloud. Het biedt bedrijven en hosting-providers een schaalbare en dynamische cloud-infrastructuur die verschillende vestigingen veilig aan elkaar koppelt en zorgt dat IT sneller en efficiënter kan reageren op bedrijfsbehoeften.

Voordelen

Het voert u verder dan virtualisatie

Windows Server 2012 levert een dynamische infrastructuur die verder gaat dan virtualisatietechnologie. Het voorziet in een volledig platform voor het bouwen van een Microsoft private cloud. Zo kunt u workloads schalen en beveiligen, kosteneffectief de cloud bouwen, en veilig koppelen aan cloud-services. Windows Server 2012 biedt u:

- Een compleet virtualisatieplatform dat een volledig geïsoleerde omgeving levert met tools die service-level agreements kunnen garanderen, charge-backs mogelijk maken via op gebruik gebaseerde facturering, en self-service levering ondersteunen.
- Verhoogde schaalbaarheid en performance via een high-density, zeer schaalbare omgeving die kan worden aangepast om te performen op het optimale niveau gebaseerd op uw behoeften.
- Connectiviteit met cloud-services met gebruikmaking van een gemeenschappelijk identiteit- en beheer-framework voor veilige en betrouwbare bedrijfsoverschrijdende connectiviteit.

Het levert de kracht van vele servers, met de eenvoud van slechts één

Windows Server 2012 geeft u uitstekende prijs/kwaliteitverhouding dankzij de integratie van een hoog beschikbaar en eenvoudig te beheren multiserver-platform. Windows Server 2012 ondersteunt IT-professionals bij het cloud-geschikt maken van hun infrastructuur. Aan zakelijke behoeften wordt sneller en efficiënter voldaan door de levering van een in hoge mate beschikbare en eenvoudig te beheren multiserver-platform met de volgende voordelen:

- Continue beschikbaarheid: Nieuwe en verbeterde kenmerken bieden kosteneffectieve en hoge service-uptime. Ze zijn ontworpen om fouten te doorstaan zonder de services aan gebruikers te onderbreken.
- Management-efficiency: Windows Server 2012 helpt bij het automatiseren van een nog grotere verzameling managementtaken en vereenvoudigt de deployment en virtualisatie van grote workloads, wat een pad biedt naar volledige "lights-out" automatisering.
- Kostenefficiëntie: Windows Server 2012 gebruikt een algemeen verkrijgbare storage-, netwerk- en server-infrastructuur, en zorgt voor een lager energiegebruik, wat resulteert in kosteneffiëntere inkoop en verwerking.

Het opent de deur naar elke app in elke cloud

Windows Server 2012 is het meest uitgebreide, meest schaalbare en elastische web- en applicatieplatform, dat u de flexibiliteit geeft om applicaties in huis, in de cloud en in een hybride omgeving te bouwen en in gebruik te nemen, waarbij u gebruik maakt van een consistente en open verzameling tools en frameworks. Windows Server 2012 helpt u het volgende te leveren:

- Flexibiliteit om lokaal en in de cloud te ontwikkelen: Developers kunnen dezelfde talen en tools gebruiken om lokale en cloud-applicaties te bouwen, zodat zij applicaties kunnen ontwikkelen die gedistribueerde en temporaal ontkoppelde componenten gebruiken.
- Een open webplatform: Windows Server 2012 gecombineerd met Internet Information Services (IIS) biedt een solide platform voor zowel open-source webstacks en ASP.NET, waardoor een brede reeks keuzes beschikbaar komt voor applicatie-ontwikkeling.
- Een schaalbar en elastisch webplatform: Hosting-providers kunnen nieuwe kenmmerken van Windows Server 2012 gebruiken om de dichtheid te verhogen, beheer te vereenvoudigen, en een hogere schaalbaarheid bereiken in een gedeelde webhosting-omgeving.

Het maakt de moderne werkwijze mogelijk

Windows Server 2012 geeft IT het vermogen om gebruikers te voorzien van flexibele toegang tot gegevens en applicaties, waar dan ook en op elk device, en tegelijk het beheer te vereenvoudigen en security, controle en compliance te behouden. Windows Server 2012 geeft u:

- Overal toegang vanaf elk device: Naadloze, altijd beschikbare toegang tot gevirtualiseerde werkomgevingen van waar dan ook, inclusief bijkantoren en publieke connectiviteitservices.
- Overal een complete Windows-experience: Door een gepersonaliseerde en rijke gebruikers-experience mogelijk te maken vanaf elk device, en snel aanpassen aan verschillende netwerkcondities.
- Uitgebreidere data-security en compliance: Centrale audit- en toegangsrichtlijnen maken granulaire toegang tot gegevens en bedrijfs-resources mogelijk gebaseerd op sterke identiteit, data-classificatie, en vereenvoudigde administratie voor remote toegang.
Korte samenvatting Microsoft Windows Server 2012 Standard 64-bit:
Microsoft Windows Server 2012 Standard 64-bit, Pentium, ENG, Download
Lange samenvatting Microsoft Windows Server 2012 Standard 64-bit:
Microsoft Windows Server 2012 Standard 64-bit. Softwaretype: Download. Minimale schijfruimte: 32 GB, Minimum processor familie: Pentium, RAM minimum: 0,5 GB. Taalversie

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.