Windows Server 2012 R2 Datacenter 64BIT Download versie Nederlands

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 4.959.00

Special Price Excl. BTW: € 3.719.01 Incl. BTW: € 4.500.00

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via e-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

Windows Server 2012 R2 Datacenter 64BIT Download versie Nederlands

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Windows Server 2012 R2 DataCenter - Productbeschrijving

Windows Server 2012 R2 DataCenter van biedt uw server een centrale focus op virtualisatie en opslag van gegevens in de cloud. Windows Server 2012 R2 DataCenter stelt u een nieuwe interface voor, maar biedt ook veel nieuwe functies en verbeteringen aan. Dit vooral op het gebied van netwerk, applicatie en webplatform, opslag, virtuele desktop infrastructuur en de voorlichting en bescherming van toegang.  Verhoog ook met Windows Server 2012 R2 Datacenter uw productiviteit en prestaties van uw server. 

Werk efficiënt met   Windows Server 2012 R2 DataCenter

Met de aanpassing is Windows 2012 R2 DataCenter zowel voor kleine en grote bedrijven verkrijgbaar, met de mogelijkheid om workloads te voeren door verbeteringen van de prestaties. Daarnaast verhoogt het de bescherming tegen storingen en een stabiel hestel optie met Server 2012 R2 DataCenter. 2012 R2 DataCenter  kunt u dankzij ontwikkelingen ondersteuning voor open frameworks, applicaties en websites verkrijgen. 

Meer flexibiliteit door middel van virtualisatie en Cloud-diensten

Met Windows Server 2012 R2 DataCenter kunt u virtuele desktop infrastructuur implementeren. Met behulp van applicaties kunt u bij service providers toepassingen zowel in de lokale datacenter als in de Cloud schalen zonder problemen en zorgen, dit zorgt voor een hoge flexibiliteit. Talrijke opbergmogelijkheden en de VHD-duplicatie Windows 2012 R2 DataCenter  bespaart u de kosten van de opslag. De moderne gebruikersinterface komt uit Windows 8 versie, dit kan de werking van het systeem via touchscreen vereenvoudigen. Het belangrijkste verschil tussen Windows Server 2012 Datacenter en de standaard versie zijn het mogelijk aantal virtual instaces. Dit is in de vorige versie op maximaal twee machines, terwijl dit aantal in de Datacenter Edition onbeperkt is. De systeemvereisen voor Windows 2012 R2 DataCenter komen overeen met die van de vorige versie; Windows Server 2012 DataCenter, waarbij ook twee fysieke processors ondersteund zijn. 

Nieuwe functies in Windows Server 2012 R2 DataCenter

Het betrouwbaar systeem Windows Server 2012 R2 DataCenter overtuigt met efficiënte prestaties, optimalisaties en met veel nieuwe programma's en functies :

  • Windows Azure: Cloud back-up van de server
  • Moderne gebruikersinterface: Geoptimaliseerd voor touch screen bediening
  • Nieuwe Taskmanager: Geoptimaliseerde stroming op het oppervlak
  • PowerShell 3.0: Beter beheer van systeeminstellingen
  • SMB 3.0: Betere toegang voor het delen van bestanden
  • IIS 8.0: Extended-Validation-Certificaten

Verdere nieuwe functies die  Windows 2012 R2 DataCenter aanbiedt zijn opslagruimte met Tiering, Opslag-QoS en een gedeelte VHDX.

Verbeterde Data Management

Met Windows Server 2012 R2 DataCenter is ook wel het bekende NTFS-bestandssysteem met ReFs aangevuld. Dit biedt vooral uw server een optimale ondersteuning en is uitsluitend ontwikkeld voor gegevensopslag op servers. Windows Server 2012 R2 DataCenter biedt nu ook een dynamische toengangscontrole aan.  Deze zogenaamde ‘‘Dynamic Access Control‘‘ worden gegevens met behulp van Metadata geregeld. De nieuwe functie werkt met de Active Directory beveiligingsrichtlijnen en biedt bescherming voor uw gegevens, door onder andere ongeautoriseerde toegang te onderdrukken.  

Windows Server 2012 R2 DataCenter - Systeemvereisten

Platform  Windows
Ondersteunde besturingssystemen  Windows Server 2012
Prozessor

 Minimaal 1,4 GHz-processor met 64-bit 

Werkgeheugen  Minimaal 512 MB
Schijfruimte  Minimaal 32GB
Grafische kaart

 /

Geluidskaart  /

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.