Office 2010 Professional Nederlands 32/64 bits | Download link + Legitieme licentie code

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 295.00

Special Price Excl. BTW: € 21.07 Incl. BTW: € 25.50

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail Binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

Office 2010 Professional Nederlands 32/64 bits | Download link + Legitieme licentie code

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Microsoft Office Professional 2010

Productiviteit op het hoogste niveau kunt u waarmaken door te kiezen voor Microsoft Office 2010 Professional. Het Office-software MS Office Professional 2010 biedt u programma’s aan voor het creëren, bewerken en beheren van documenten, spreadsheets, databases en soortgelijke werkzaamheden. Hierdoor is MS Office 2010 Professional zowel geschikt voor persoonlijk gebruik en in kleine bedrijven en kantoren. 

Programma onderdelen van Microsoft Office Professional 2010

Schaf MS Office Professional 2010 nu aan en krijg onbeperkte toegang tot de volgende programma’s:

 • Word 2010 is uw hulpmiddel voor het maken en bewerken van documenten.
 • Excel 2010 is de oplossing voor het verwerken van grote tabellen.
 • Outlook 2010 kunt u contactpersonen beheren, e-mailaccounts en agenda-gegevens opslaan om uw dag productiever te maken. 
 • PowerPoint 2010 in Microsoft Office Professional 2010 is om presentaties in de particuliere of professionele omgeving te creëren.
 • OneNote 2010 is voor uw persoonelijke virtuele notities waar u ideeën op kunt nemen en opslaan. 
 • Publisher 2010 helpt u bij het ontwikkelen en ontwerpen van kaarten, brochures, flyers, advertenties en soortgelijke documenten. 
 • Access 2010 is een krachtig hulpmiddel om databases op uw computer te maken en te beheren.

Al deze programma’s zijn in MS Office Professional 2010 voor een onbeperkte tijd beschikbaar. Ook inbegrepen zijn alle updates die Microsoft al heeft geleverd en in de toekomst nog geleverd worden. Zo bent u altijd up-to-date.

Overzichtelijk en doordacht

Elke programma in Microsoft Office Professional 2010 wordt in het zelfde eenvoudige ontwerp uitgevoerd. Daardoor wisselt u zeer vloeiend in Microsoft Office Professional 2010 tussen Word, Excel, Outlook en wordt steeds hetzelfde oppervlak gebruikt. De gezamenlijke ontwikkeling van documenten als onderdeel van MS Office Professional 2010 geeft de mogelijkheid om met collega’s samen online aan documenten te werken en op te slaan. Door het gebruik van MS Office 2010 Professional heeft u toegang tot moderne, dynamische presentaties die uw visie beter weerspiegelen. U heeft een nieuw idee dat nog niet uitgewerkt is? Met OneNote veranderdt uw computer door Microsoft Office 2010 Professional in een notitieblok, die u onmiddelijk van toegang voorziet tot uw belangrijke informatie. 

Belangrijke kenmerken in MS Office Professional 2010

 • Onbeperkte toegang tot een computer en een mobiel apparaat voor alle gebruikers van MS Office 2010 Professional.
 • OneNote als een nieuwe tool voor de organisatie van belangrijke informatie die je later kunt overbrengen naar andere programma’s van Microsoft Office 2010 Professional. 
 • Nieuwe foto en tekst effecten en de integratie van video’s door PowerPoint in Microsoft Office 2010 Professional vergemakkelijken het creëren van dynamische en levendige presentaties.
 • Krijg door het kopen van Microsoft Office Professional 2010 toegang tot Outlook, werelds grootste en beste mail cliënt voor de professionele werkomgeving. 
 • Werk zoals u gewend bent : Het oppervlak van MS Office 2010 Professional verschilt alleen van het design van Office 2007, u hoeft niet bang te zijn van een lange trainingsperiode.

Met Microsoft Office 2010 Professional verkrijgt u de optimale software oplossing voor de hoge eisen de particuliere sector. Maar ook bedrijven worden goed ondersteund met deze versie. Met alle benodigde programma’s kunt u uw kantoorwerkzaamheden elke dag optimaal organiseren. 


Systeembenodigheden
Office 2010 wordt ondersteund voor zowel 32-bits- als 64-bits clienttoepassingen. Wij raden u aan Microsoft Silverlight 3 tegelijk met Office 2010 te installeren, voor een verbeterd internetgebruik en om optimaal te profiteren van de interactieve gidsen in Office 2010.

Inleiding
Vereisten en productfuncties kunnen variëren afhankelijk van de systeemconfiguratie en het besturingssysteem. Voor gebruik van grafische hardwareversnelling is een DirectX 9.0c-compatibele grafische kaart vereist met 64 MB of meer videogeheugen.

Hard Disk
3 GB; een deel van deze schijfruimte komt vrij als na de installatie het originele downloadpakket van de vaste schijf wordt verwijderd

Geheugen

256 MB RAM of meer

Processor
500 MHz-processor of sneller

Display
Beeldscherm met een resolutie van 1024 × 768 of hoger

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.