Office 2010 Professional Plus Nederlands 32/64 bits | Download link + Legitieme licentie code

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 70.00

Special Price Excl. BTW: € 21.07 Incl. BTW: € 25.50

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail Binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

Office 2010 Professional Plus Nederlands 32/64 bits | Download link + Legitieme licentie code

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Digitale Download
Legitieme licentie

Ongeëvenaarde hulpmiddelen voor de groei van uw bedrijf

Wie een Office 2010 Professional Plus Key aanschaft, krijgt toegang tot het meest uitgebreide kantoorsoftwarepakket van . Naast de tekstverwerker met Word, de spreadsheet met Excel, alsook PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher en de Access-databasesoftware, bevat het softwarepakket drie extra toepassingen die geoptimaliseerd zijn voor gebruik in kleine en grote ondernemingen. Het gaat daarbij over InfoPath 2010, SharePoint Workspace 2010 en Lync 2010.

Softwaremodules voor een vereenvoudigde samenwerking in professionele omgevingen
De Office 2010 Professional Plus Download brengt voor professionele gebruikers tal van voordelen met zich mee. Dat is voornamelijk te danken aan de softwarepakketten InfoPath, SharePoint Workspace en Lync die exclusief in deze versie beschikbaar zijn. Met behulp van InfoPath is het nu mogelijk voor gebruikers om op XML gebaseerde formulieren te maken en via een netwerk te delen, hetgeen de verzameling en opslag van informatie duidelijk vergemakkelijkt, zelfs in grote organisaties. Dankzij SharePoint Workspace 2010 zijn ook de volgende zaken gemakkelijker: het samenwerken aan projecten, de coördinatie van taken en het gecentraliseerd beheer van documenten en inhoud via het ingebouwde Content-Management-systeem. Tot slot zijn er ook de Office 2010 Professional Plus Download bijbehorende softwarebundels van de communicatie- en IP-telefonie-Software Lync, waarmee zonder al te veel inspanning ook videoconferenties kunnen worden gehouden.

Webapps en 64-bit-ondersteuning 
In vergelijking met de vorige versie introduceert de softwareontwikkelaar uit Seattle met de Office 2010 Professional Plus naast de 32-bit-versie ook voor het eerst een 64-bit-versie. Zo profiteren gebruikers, die over een 64-bit-besturingssysteem beschikken, onder andere van verbeterde prestaties en een efficiënt gebruik van het werkgeheugen. Vooral Excel-spreadsheets en databanken van meerdere gigabytes, die in bedrijven vaak voorkomen, kunnen daardoor merkbaar sneller verwerkt worden. Ook nieuw zijn de Office 2010 webapps waarmee het mogelijk is om Word- en Excel-bestanden die eerder in Windows Live opgeslagen werden, direct in de browser te bewerken.

Duidelijkere gebruikersbegeleiding en kleine verbeteringen
hecht ook bij Office 2010 Professional Plus veel belang aan een consistente bediening om werkprocessen intuïtiever te maken. Dat is aan de ene kant te danken aan de vanzelfsprekende tegel-look, aan de andere kant ook aan het opgeruimde bestandsmenu, ook Backstage genoemd. Vooral handig is de lijstweergave van de meest recent bewerkte documenten met informatieve preview. Ook in de details is Office 2010 Professional Plus op het vlak van de softwarecomponenten merkbaar comfortabeler geworden. Naast de live-preview bij tekstopmaak heeft dat ook invloed op de vereenvoudigde "Copy & Paste"-functie die gebruikers nu in staat stelt om inhoud zonder opmaak of in de bestaande opmaak toe te voegen. Voor bedrijven zijn bovendien de extra functies van de presentatiesoftware PowerPoint bijzonder interessant. Die software beschikt nu over een uitgebreide video- en audiobewerking. Daarmee kunnen presentaties nu worden uitgerust met professionele afbeeldingen en animaties en worden opgeslagen als een film.

Softwarecomponenten van Office 2010 Professional Plus
Word 2010: professionele tekstdocumenten maken en bewerken met uitgebreide ontwerpopties.
Excel 2010: de meest voorkomende softwareoplossing voor gegevensbeheer en spreadsheets.
PowerPoint 2010: de presentatietool voor het maken van hoogwaardige presentaties met uitgebreide multimedia-functies.
OneNote 2010: de virtuele notitieblok voor ideeën, adressen en afspraken die eindelijk orde brengt op het bureau.
Outlook 2010: meer productiviteit door het samenvoegen van e-mailaccounts, agenda's, contactpersonen en afspraken.
Publisher 2010: creatie van professioneel drukwerk, promotiemateriaal en andere documenten uit één stuk.
Access 2010: krachtige databanken maken en beheren in particuliere en zakelijke omgeving.
InfoPath 2010: XML-gebaseerde formulieren maken en beheren voor de opslag en verzameling van informatie.
SharePoint 2010: webapplicatie voor het bewerken van projecten met collega's en voor documentbeheer.
Lync 2010: professionele software voor IP-telefonie en videoconferenties.

Systeembenodigheden
Office 2010 wordt ondersteund voor zowel 32-bits- als 64-bits clienttoepassingen. Wij raden u aan Silverlight 3 tegelijk met Office 2010 te installeren, voor een verbeterd internetgebruik en om optimaal te profiteren van de interactieve gidsen in Office 2010.

Inleiding
Vereisten en productfuncties kunnen variëren afhankelijk van de systeemconfiguratie en het besturingssysteem. Voor gebruik van grafische hardwareversnelling is een DirectX 9.0c-compatibele grafische kaart vereist met 64 MB of meer videogeheugen.

Hard Disk
3 GB; een deel van deze schijfruimte komt vrij als na de installatie het originele downloadpakket van de vaste schijf wordt verwijderd

Geheugen

256 MB RAM of meer

Processor
500 MHz-processor of sneller

Display
Beeldscherm met een resolutie van 1024 × 768 of hoger

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.