Office 2019 Home and Business For MAC

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 189.00

Special Price Excl. BTW: € 61.16 Incl. BTW: € 74.00

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

Office 2019 Home and Business For MAC

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Mega Deal !  

Wij hanteren de laagste prijs garantie voor dit product ( nergens anders goedkoper ) 

Office 2019 Home and Business MAC (Download + Legitieme licentie code)

Office 2019 Home and Business for Mac is een complete verzameling van programma's voor afzonderlijke personen en gezinnen, evenals voor kleine en middelgrote ondernemingen. De gebruiker kan met dit pakket onder andere e-mails versturen, tekstdocumenten bewerken en presentaties maken. Hiervoor zijn de huidige versies van Outlook, Word, PowerPoint, Excel en OneNote inbegrepen.

 

Vele functies in Word en PowerPoint

Als er wordt gekozen voor de aanschaf van Office 2019 Home and Business for Mac, kan worden gebruikgemaakt van de vele mogelijkheden van de wereldwijd bekende tekstverwerkingssoftware Word. Opvallend daarbij zijn de zogenaamde natuurlijke gebaren die met de vinger of pen op een apparaat met aanraakscherm kunnen worden gemaakt. In de vrije editor kunnen zo bijvoorbeeld woorden worden aangekruist om ze te selecteren of worden doorgestreept om ze te verwijderen. De geïntegreerde Office-assistent 'Remix 3D' maakt 3D-modellen van objecten of levende wezens voor gebruik in Word, Excel en PowerPoint. Zo kunnen de documenten en prestaties van een bedrijf visueel spannende worden gemaakt. De omschakeling van modellen naar document verloopt naadloos. In PowerPoint kunnen op deze manier geanimeerde 3D-modellen worden gebruikt om de overgangen tussen de dia's interessanter te maken. Als ervoor wordt gekozen Office 2019 Home and Business for Mac aan te schaffen, zijn deze programma's en functies te gebruiken zonder internetverbinding.

 

Eenvoudig noteren, berekenen en communiceren

Excel staat bekend als de klassieker onder de calculatieprogramma's met tabellen. In de 2019-versie worden vele behulpzame en tijdbesparende hulpmiddelen aangeboden. Zo leert het programma terwijl de gebruiker werkt en herkent het werkpatronen om op basis daarvan passende suggesties te doen. Om een snel begin te maken en tot een succesvol ontwerp te komen, kan worden gekozen uit meer dan veertig categorieën met sjablonen. Met de ingevoerde gegevens kunnen, net als in de vorige versies, complexe berekeningen worden uitgevoerd aan de hand van formules. Met formatteringen, sparklines en tabellen kan de inhoud zeer aantrekkelijk en overzichtelijk worden gepresenteerd. Door nieuwe soorten diagrammen is het mogelijk om prognoses en trends nog makkelijker weer te geven.

Het digitale notitieboek OneNote is zowel voor zakelijk gebruik als voor privégebruik geschikt. De gebruiker kan met dit programma alles geordend houden. Ideeën kunnen in meerdere categorieën worden bewaard en met de zoekfunctie eenvoudig worden teruggevonden. De ingevoerde gegevens kunnen via toetsenbord, tekstmarker of pen worden verwerkt. Kopers van Office 2019 Home and Business for Mac kunnen ook gebruikmaken van de 2019-versie van Outlook en kunnen daarmee ook onderweg efficiënt e-mails verwerken. Tot slot zijn de agenda, contactpersonen en Office-bestanden op praktische wijze geïntegreerd in de toepassing.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.