Office 2016 Professional Plus multi language 32/64 bits

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 110.00

Special Price Excl. BTW: € 74.38 Incl. BTW: € 90.00

Snel overzicht


Office 2016 Professional Plus multi language 32/64 bits | Legitieme licentie code

Office 2016 Professional Plus multi language 32/64 bits

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Mega Deal !  

Wij hanteren de laagste prijs garantie voor dit product ( nergens anders goedkoper ) Office Professional Plus 2016 is primair gericht op bedrijven en zelfs de hoogste verwachtingen. De programma’s Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access en Skype for Business Office Professional Plus 2016 voldoet aan alle eisen die aan een uitgebreide office pakket worden gevraagd.

 • Eenmalige aanschaf, Office 2016 Pro Plus voor Windows (niet voor Mac) de mac versie vindt u hier
 • Volledige versies van: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, en Publisher
 • Direct geleverd! (Digitaal per email)
 • Inclusief handleiding
 • Onbeperkt geldig voor één apparaat (geen abonnement)
 • Keuze tussen Nederlands, Engels, en 40 andere talen

Nieuwe functies in Office 2016 Professional Plus

 • Kijken met “Insights” rechtstreeks vanuit uw documenten op het internet voor relevante informatie en te integreren in uw teksten of presentaties. Een link naar Bing zorgt voor snelle resultaten.
 • De “Tell Me” Search Assistant vindt u functies vinden binnen elk programma sneller.
 • Excel brengt een autofill functie met het patroon detecteert en automatisch uw gegevens aan te vullen. U kunt ook kunnen worden gemaakt door te klikken op voorspellingen van data-serie en vormen voor toekomstige trends.
 • De ingebouwde Publisher Online foto’s afdrukken opties besparen tijd en zorgen voor professionele resultaten.
 • PowerPoint biedt de mogelijkheid om presentaties via het web te delen. Men moet zich niet hebt geïnstalleerd PowerPoint om deze in staat te bekijken.
 • Het scherm achtergronden in “Black Theme” vergunning door de donkere kleuren een eye-vriendelijke werk.
 • Eenvoudig werken in een team met real-time netwerken via Onedrive. Office Professional Plus 2016 biedt u 5 GB van cloud storage beschikbaar.

Snelle navigatie door gebruiksvriendelijke interface

De intuïtieve gebruikersinterface van Office Professional Plus 2016 maakt snelle navigatie binnen de programma’s. In de herziende Ribbon, kunt u gebruikte functies dankzij de intuïtieve opstelling nu nog sneller vinden. Maar als je eens vast te komt zitten, zal de “Tell Me” Zoekwizard u helpen om de gewenste functie te lokaliseren en om ze efficiënt te gebruiken. U zult snel de afzonderlijke programma’s zien die het hoofd bieden en dit kunt u het beste gebruiken voor uw werk.

Nieuwe communicatie-opties in Office Professional Plus 2016

Door de integratie van Skype for Business zijn u en uw medewerkers en collega’s altijd in contact. Office Professional Plus 2016 biedt u nieuwe mogelijkheid op het gebied van instant messaging, video-conferencing en IP-telefonie. Informatie uit te wisselen, te verduidelijken en vragen over projecten te stellen. Door gebruik te maken van de cloud service heeft Onedrive ook de uitwisseling van gegevens vereenvoudigd. Werk samen aan het succes van uw bedrijf en blijf altijd flexibel. Uw werkplek is nu op elke locatie.

Office Professional Plus 2016 en Windows 10

Het design en de userinterface van Office 2016 Professional Plus zijn gebaseerd op Windows 10. De twee programma’s zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat de Office-toepassingen en het besturingssysteem worden weergegeven als een geheel. Door de optimalisatie voor touch-apparaten kunt u flexibel werken. Wees overal creatief met Office Professional Plus 2016 en verhoog de productiviteit van uw bedrijf.

 

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.