Office 2016 Thuisgebruik en Zelfstandigen MAC 32/64 bits | Download link + Legitieme licentie code

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 135.00

Special Price Excl. BTW: € 47.52 Incl. BTW: € 57.50

Snel overzicht

Digitale Download, Directe levering via E-mail binnen enkele minuten, Speciale Aanbiedingen

Office 2016 Thuisgebruik en Zelfstandigen MAC 32/64 bits | Download link + Legitieme licentie code

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Office 2016 Thuisgebruik en Zelfstandigen MAC 32/64 bits | Download + Legitieme licentie code

Teksten schrijven, presentaties maken, tabellen maken, e-mail accounts beheren en notities schrijven, dit alles is mogelijk met Office Home and Business 2016 voor Mac. Maak optimaal gebruik van de Office- suite in combinatie met innovatieve mogelijkheden die alleen een Mac aanbieden kan. Office 2016 Home and Business for Mac is met name geschikt voor de veeleisende thuisgebruikers en kleine bedrijven. Inbegrepen zijn de populaire Office- programma’s Word, Excel, Powerpoint, Outlook en OneNote. Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen voor Mac is speciaal aangepast voor de Mac computers. 

Highlights in Office 2016 Home and Business for Mac:

  • Duizenden professioneel online ontworpen sjablonen zijn geïntroduceerd in Office Home and Business 2016 voor Mac.
  • Teksten en afbeeldingen zijn geoptimaliseerd voor het Retina display en zijn nu nog scherper dan ooit te voren voor uw Mac.
  • Voor de Mac-gebruikers zijn de multi-touch gebaren vereenvoudigd en kunt u gemakkelijk navigeren door documenten, spreadsheets en presentaties.
  • Veranderingen van de functies van het nieuwe menu balk kunt u willekeurig en snel commando’s uitvoeren in Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen voor Mac. 

Outlook, meer dan alleen e-mail beheer

Beheer in Outlook eenvoudig je e-mails, contactpersonen, afspraken en taken. Ondersteuning voor push-berichten in in Office 2016 Home and Business for Mac houdt uw inbox up-to-date. Verschuif verleden e-mails in een online archief en houd zo meer ruimte in uw inbox. Mis geen afspraak door agenda’s naast elkaar te houden en in te plannen.  

Nieuwe opties in Word, Excel und PowerPoint

Het nieuwe tabblad ‘’design’’ zorgt in Word voor snelle toegang tot elementen en ontwerpen, zo kunt u een professioneel document creëren binnen enkele seconden. Door de verbeterde optie delen heeft u de mogelijkheid commentaar in de tekst te plaatsen, zo werkt u met Office Mac 2016 Home and Business nog makkelijker gezamenlijk aan een document. De optie ‘’inzichten’’ kunt u over Bing naar contextuele informatie zoeken terwijl u aan uw tekst werkt. 

In Excel zal ‘’aanbevolen diagrammen’’ de optimale grafiek voor uw gegevens vinden. Draaitabelrapporten zullen gezien in grote hoeveelheden gegevenspatronen vereenvoudigen en de gegevens verwerken. Dankzij de verbeterde formule generator van Office 2016 Home and Business for Mac kunt u in enkele minuten specifieke formules voor uw evaluaties ontwikkelen. 

Gebruik in Office 2016 Home and Business voor Mac de verbeterde presenteer stand in PowerPoint om zo altijd het overzicht te behouden. Neem notities, stel een timer in, en zie altijd een preview van de volgende dia. Het publiek ziet tijdens de projectie alleen de huidige presentatie. Integratie met Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen voor Mac zorgt voor meer animaties in uw presentatie, verander het ontwerp met slechts een druk met de ‘’design varianten’’. 

Office 2016 Home and Business for Mac nu met OneNote

Voor de eerste keer is OneNote beschikbaar voor Office Home and Business 2016 voor Mac. Bewaar al uw notities in een oogopslag, voeg teksten toe naast elke foto, links en andere elementen toe voegen en het organiseren van uw gegevens naar categorieën.

Overal aangesloten met de Cloud-Service

Onze werkomgeving wordt steeds mobieler en men heeft vaker geen vaste werkplek om collega’s bij elkaar te brengen. Met de cloud service Onedrive en Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen voor Mac is het mogelijk een flexibele werkomgeving te creëren, zodat u op elke locatie en tijdstip documenten kunt delen en bewerken samen met uw collega’s. Met Office 2016 Home and Business 2016 for Mac is het mogelijk documenten op uw Iphone of Ipad te openen. 

 

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.